facebookrss

Prijava vin in olj - 9. Festival vin 2015

datum: 26.02.2015

kategorija: Praznično vzdušje

V kolikor želite tudi sami sodelovati na festivalu s predstavitvijo vaše domače, udomačene ali avtohtone sorte vin, vas pozivamo, da se nam pridružite. Prijavite lahko tudi oljčno olje.

Spoštovani vinarji in oljkarji!

Turistična zveza TIC Nova Gorica v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica in Krajevno skupnostjo Šemaps vas vabimo k sodelovanju na 9. festivalu vin v Šempasu.

Tradicionalen festival nosi pomenljiv naslov Žlahtna dediščina Slovenije, druženje z domačimi, udomačenimi in avtohtonimi sortami. Letos se bo odvijal 12. in 13. aprila 2015. Namenjen je razvijanju kulture pitja vina in ohranjanju žlahtne dediščine. Vabljeni so vinarji iz vseh treh slovenskih vinorodnih dežel in zamejstva, oljkarji, gostinski delavci, strokovne osebe s področja enogastronomije in ljubitelji dobre kapljice.

V kolikor želite tudi sami sodelovati na festivalu s predstavitvijo vaše domače, udomačene ali avtohtone sorte vin, vas pozivamo, da se nam pridružite.

Za informacije pokličite na telefonske številke Turistične zveze TIC Nova Gorica: 05 330 46 00, 330 46 02 ali 330 46 04 oziroma pišite na naš e-naslov: tzticng@siol.net

Lep pozdrav!

Dejana Baša, vodja projekta

Več: http://www.festival-vin.si/vabilo_vinarjem/